19:03 | October 14, 2014

AUTUMN COLORS

julian.hernandez6julian.hernandez4julian.hernandez3julian.hernandez1julian.hernandez5julian.hernandez7Coat – H&M Conscious // Shirt – River Island // Sweater – Marc by Marc Jacobs (HERE) // Pants – H&M // Boots – Timberland (similar HERE) // Hat – H&M // Sunglasses – Ray Ban // Bag – Holgerbags (HERE)

Lång dag idag! Pressveckan är i full gång och jag + resten av Imnext teamet har sprungit runt hela stan mellan alla presskontor och kikat på alla SS15 kollektionerna. Har hållit mig varm i denna mysiga Marc Jacobs tröjan och min nya H&M kappa. Älskar längden på den! Ikväll blir det mysmiddag med blogg-gänget på Diplomat, men nu behöver jag en kort powernap. Trött kille!

____________________________

Long day today! Press Week is on and me + the rest of the Imnext team have run all over town between all the press offices and seen all the SS15 collections. Have kept me warm in this cozy Marc Jacobs sweater and my new H&M coat. Love the length of it! Tonight it’s time for dinner with the blog gang at Diplomat, but now I really need a short power nap. Tired guy!

11 Responses to “AUTUMN COLORS”

  1. Elin on

    Hej! Först och främst vill jag bara säga hur mycket jag älskar din blogg! Den är ger mig alltid så sjukt mycket inspiration! Sen vill jag bara fråga vilken/vilka kamera/kameror och tillbehör till dem du använder, dina bilder är så himla fina. :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)