19:29 | October 18, 2014

SAY HELLO TO MR. GREY

GreyShop -> 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE

Olika nyanser av grått och svart. Ett säkert kort som funkar alltid och är sjukt snyggt! Hittar ingenting att ha på mig ikväll och önskar att jag hade allt det här i min garderob just nu. Funderar starkt på att klicka hem skjortan, byxorna och skorna. Stackars min lilla plånbok som har fått så mycket stryk den här månaden, haha.

_____________________________

Different shades of gray and black. A safe choice that always works and looks really good! I can’t find nothing to wear this Saturday night and wish I had all this stuff in my closet right now. Thinking about buying the shirt, the pants and the shoes. My poor little wallet has been nice to me this month, haha.

5 Responses to “SAY HELLO TO MR. GREY”

  1. Active Fitness on

    Hej! Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna :)

    Just nu ligger ett inlägg uppe om hur du gör av med dina “cravings” !

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)