15:34 | October 20, 2014

NOT IN THAT WAY

julianhernandez10julianhernandez1julianhernandez44julianhernandez11julianhernandez33julianhernandez22Photo by Marcus Rönne (visit his page here) / Styled by me

Coat – H&M // Knit – Samsøe Samsøe // Trousers – Hope (HERE) // Shoes – Nobrand (HERE) // Hat – H&M

Måndag, ny vecka och nya outfits. Blev plåtad av Marcus förra veckan och här har ni resultatet! Mer editorial om man jämför med de outfitbilderna ni är vana vid men det känns kul att variera lite. Han är duktig han! Mer kommer lite längre fram. Nu bär det av till kontoret för lite jobb. Känner mig som en zombie idag. Så trött!

______________________________

Monday, new week and new outfits. Had a photoshoot with Marcus last week and here is the result! More editorial if you compare with the outfit pictures you’re used to but I like it. He is really talented! 

6 Responses to “NOT IN THAT WAY”

Leave a Reply

  • (will not be published)