8:30 | October 21, 2014

H&M X ALEXANDER WANG

UntitledCheck out the whole collection HERE 

Ingen har väl missat att kollektionen med H&M x Alexander Wang släpps den 6/11 va? Jag är så sjukt taggad på detta. Älskar att han valde att  göra en sportig och wearable kollektion med bara monokroma plagg och snygga detaljer. Helt klart min smak! Jag kommer inte vara hemma i Stockholm när kollektionen släpps vilket gör mig lite stressad för jag vet inte om jag kommer hinna gå till H&M den dagen, så jag får väl sitta fastklistrad framför datorn och klicka hem allt, haha. Ovan ser ni mina favoriter ur kollektionen!

_____________________________

No one has missed that the collection with H&M x Alexander Wang is out the 6th of nov right? I’m so excited about this. Love that he chose to make a sporty and wearable collection with only monochromatic color palett and nice details. Clearly my taste! I’m not gonna be home in Stockholm when the collection comes out which makes me a little stressed because I don’t know if I’m gonna be able to go to H&M that day, so I’ll just sit glued in front of the computer and click home it all, haha. Above you can see my favorites from the collection!

One Response to “H&M X ALEXANDER WANG”

  1. Fabienne on

    I WANT a few pieces of the collection, but it seems like EVERYBODY wants it. my instagram is full of pics with the hastags #soon #cantwait #needit #hm #wang #thuesday #readytofight hhahaha i think there will be a war in every single hm store so i prefer to click it home…but i have to be quick :P
    may the best win :D ;)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)