19:06 | October 29, 2014

AW X HM

WANGXHM7WANGXHM5WANGXHM4WANGXHM2WANGXHM6WANGXHM3WANGXHM1Alexander Wang x H&M collection

Halloj! Inte hunnit blogga på hela dagen idag, men hunnit fota och lite annat viktigt inför resan på söndag. Igår var jag som sagt förbi H&Ms presskontor och jag fick känna på plaggen, prova och gosa med hela Wang kollektionen. Var som ett barn på julafton! Allt är så mycket snyggare på än vad jag trodde. Sjukt bra passform! En vecka kvar..

______________________________

Halloj ! I haven’t had time to blog today, I’ve been busy shooting and doing some other stuff for the trip on Sunday. Yesterday as I said I went by H&M’s press office and I got to feel the clothes, try them and cuddle with the whole Wang collection. I was like a child at Christmas! Everything is so much nicer on than I thought. Extremely good fit! One week left..

One Response to “AW X HM”

Leave a Reply

  • (will not be published)