8:30 | November 11, 2014

EVERYDAY PHOTOS

julianhNY1julianhNY4julianhNY6julianhNY2julianhNY9julianhNY7julianhNY3julianhNY10julianhNY5julianhNY8julianhNY11Snapshots from NYC by me

Jävla drömstad alltså! Här får ni lite fler blandade bilder från den senaste veckan i NYC. Nu är man hemma igen och det kändes inte alls kul att landa i ett regnigt och mörkt Stockholm. Fy! Så deppigt. Men idag ska jag spendera hela dagen med hela Imnext-gänget och resten av CUBE bloggarna och ha en fotokurs med vår bästa lärare Rami samt käka middag med alla senare ikväll, så det kommer bli en rätt bra dag ändå. Har saknat min lilla bloggfamilj!

____________________________

Fucking dream city! Here are some more pictures from the past week in NYC. Now I’m back home and it felt horrible to land in a rainy and dark Stockholm. So depressing. But today I’m gonna spend the whole day with the Imnext team and the rest of the CUBE bloggers and have some photo lessons with our best teacher Rami and have dinner with everyone later tonight, so it’s gonna be a good day anyway. Have missed my little blog family!

4 Responses to “EVERYDAY PHOTOS”

  1. Fabienne on

    <3 !!!! aaahhh you make me miss NY faar to much with all your pics and taking about. I feel you!!!

    have a cozy day with all these great people :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)