15:41 | November 13, 2014

BEHIND THE SCENES

planfilm1planfilm2planfilm3Coming soon…

Några behind the scenes bilder från gårdagens filminspelning. Det var lite läskigt att sitta där själv och prata med en kamera men det gick bra och filmen kommer bli grym! Idag är det bara massa jobb som står på schemat och sen hem och packa upp väskan från New York som fortfarande ligger öppen mitt i vardagsrummet. Kaos! Kram på er.

_________________________

Some behind the scenes photos from yesterday’s filming. It was a little scary sitting there by yourself and talk to the camera but it went pretty well and the movie is going to be awesome! Today I have a lot of work to do and later I’m going home cause I need to unpack my bag from New York that is still open in the middle of the living room. Chaos! Big hugs to y’all.

Leave a Reply

  • (will not be published)