13:22 | November 18, 2014

TODAY’S ESSENTIALS

nikonmomentNikon Df // Leather Ray Bans (HERE) // Invitation for a Thanksgiving dinner with Hellmann’s the 24th

Hade helt glömt bort att visa er min nya bästa vän som Nikon har gett mig möjligheten att lära känna de senaste veckorna. Den här kameran är ren perfektion. Jag fotar alla mina outfitbilder med den och sedan dag 1 har vi varit bästa vänner! Mina nya Ray Ban i äkta skinn kommer också få hänga med överallt så fort solen bestämmer sig för att kika fram i det här landet.

_____________________________

I had completely forgotten to show you my new best friend that Nikon has given me the opportunity to get to know the past few weeks. This camera is pure perfection. I shoot all my outfit pictures with it, and since day one we have been best friends! My new Ray Bans in genuine leather will also get to hang out everywhere as soon as the sun decides to show up in this country.

One Response to “TODAY’S ESSENTIALS”

Leave a Reply

  • (will not be published)