14:11 | November 21, 2014

IN THE STUDIO

5F4A77255F4A77085F4A76845F4A77015F4A7720Photos by Rami Hanna

Blazer – Zara // T-shirt – Samsøe Samsøe // Pants – Marc by Marc Jacobs // Jewelry – ALL_BLUES // Hat – Hattbaren (NK) // Watch – Marc Jacobs // Handkerchief – Hope

Igår skrev jag om att jag var sugen på lite mer dressade looks och några timmar senare satt jag i vår foto studio på kontoret och hade en spontan plåtning med världens bästa Rami. Här har ni resultatet! Är så nöjd med dessa bilder. Hoppas ni gillar dem lika mycket som jag :) Idag är det fredag och jag har precis varit och tränat med min vän Fang på Odenplan Fight Gym. Är helt slut i kroppen just nu men det känns sjukt bra att äntligen ge träningen en chans (igen).

_______________________________

Yesterday I wrote about that I wanted to start dressing up more often and a few hours later, I sat in our photo studio at the office and had a spontaneous photoshoot with the best of the best, Rami. Here is the result! I love these pictures. Hope you like them as much as I do :) Today is Friday and I’ve just been working out with my friend Fang at Odenplan Fight Gym. I’m totally dead right now but t it feels awesome to finally give the workout a chance (again).

9 Responses to “IN THE STUDIO”

Leave a Reply

  • (will not be published)