13:17 | November 24, 2014

SHOPPING TIME – 25% OFF

Boots_NellyShop the boots -> 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE

Hej vänner! Både idag och imorgon (24-25/11) får alla mina läsare 25% rabatt på helt köp över 1500kr på NELLY, så om ni inte redan har köpt era vinterboots/kängor så tycker jag att ni ska passa på och göra det nu. Här har jag valt ut mina favoriter! Det enda ni behöver är min personliga kod “CHRISTMASJULIAN” så får ni lite rabatt. Shopping time!!!

OBS: Koden gäller inte bara för boots.

____________________________

Hello friends! Today and tomorrow (24-25/11) all my readers get 25% discount on a purchase over 1500SEK on NELLY, so if you haven’t already bought your winter boots I think you should take the opportunity to do it now. Here I have picked out my favorites! All you need is my personal code “CHRISTMASJULIAN” so you get some discount. Shopping time!!!

OBS: The code applies not only on boots.

Leave a Reply

  • (will not be published)