17:54 | November 25, 2014

TUESDAY

JulianH_NYC6JulianH_NYC3JulianH_NYC4JulianH_NYC5JulianH_NYC2JulianH_NYC1NYC Snapshots taken with my Nikon D5300 & Nikon Df

Ännu fler bilder från NYC. Det går knappt att fota här i Stockholm just nu pga det fruktansvärt tråkiga och gråa vädret så jag drömmer mig bort till dessa härliga höstdagar i New York istället. Har precis kommit hem från ett möte hos River Island om en grej ni kommer få reda på nästa vecka på min instagram (@mrjulls) så glöm inte att följa mig där. Snart ska jag iväg och möta upp Johan för att gå på ett event som Warner Music och SVT håller i. Härliga tisdag!

____________________________

More pictures from NYC. It’s hardly possible to take pictures here in Stockholm right now because of the terribly boring and gray weather so I dream away to those glorious autumn days in New York instead. Have just arrived home from a meeting at River Island about a thing you will find out next week on my instagram (@mrjulls) so make sure to follow me there. Soon I’m gonna meet up with Johan and go to an event with Warner Music and SVT. Lovely Tuesday!

4 Responses to “TUESDAY”

Leave a Reply

  • (will not be published)