19:55 | December 12, 2014

MOROCCO SNAPSHOTS

Marocko_snapshot11Marocko_snapshot10Marocko_snapshot13Marocko_snapshot15Marocko_snapshot14Marocko_snapshot12Marocko_snapshot16Marocko_snapshot17The whole team from the left: Alexandra, Fanny, Victoria, Johanna, Janni, Lisa, Me, Hannah, Kenza, Ida, Rami

Surflivet i Marocko leverar! Älskar det här stället mer och mer för varje dag. Idag var det så stora vågor att jag nästan fick brädan i huvudet men helvete vilken adrenalinkick man får när man är ute i vattnet och de där 3 meter höga vågorna kommer! Det är lite läskigt men jävligt kul! Ikväll bankas det Marockansk middag i ett stort tält precis vid stranden. Har jag sagt att jag inte vill åka hem? Ok, jag säger det igen. JAG VILL INTE HEM!

____________________________

Surf life in Morocco delivers! Love this place more and more each day. Today the waves were so big that I almost got the board in my head but hell what an adrenaline rush you get when you are out in the water and you see the 3 meter high waves coming! It’s a bit scary but so much fun! Tonight it’s time for a big Moroccan dinner in a large tent right by the beach. Have I said that I don’t wanna go home? Ok, I’ll say it again. I DON’T WANNA GO HOME!

Leave a Reply

  • (will not be published)