13:27 | December 13, 2014

TODAY’S OFFICE

JulianH_bythepool1JulianH_bythepool4JulianH_bythepool3JulianH_bythepool2Shirt – Tommy Hilfiger // Swim shorts – Calvin Klein // Cap – Weekday // Sunglasses – Ray Ban

Härliga lördag! Jobb vid poolen och en kall cola. Ligger efter med alla mina mail så måste verkligen ta tag i det nu. Förresten, stort tack till alla som deltog i Nikon tävligen. Så kul att se att så många av er är så foto intresserade! Hade jag kunnat har jag gett en kamera till var och en av er, men då hade det inte varit en tävling. Jag säger till så fort jag har valt ut vinnaren. Håll utkik. GLAD LUCIA på er!

___________________________

Lovely Saturday! Working by the pool and drinking a cold Coke. I have so many emails to answer so I really need to get it done. By the way, thanks to all who participated in the Nikon contest. So happy to see that so many of you are so interested in photography! If I could I would have given a camera to each and everyone of you. I’ll let you know when I’ve picked out the winner. Stay tuned!

One Response to “TODAY’S OFFICE”

Leave a Reply

  • (will not be published)