14:45 | December 16, 2014

GET READY FOR NEW YEAR’S EVE

NewYearsOutfitShop –> 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE

Nyårsafton börjar närma sig och det är dags att börja kika på vad man ska på sig och inte lämna det till sista sekunden som jag alltid gör. I år tror jag att jag vill köra på en marinblå kostym (#5) istället för svart. Eller mörkgrön kavaj i sammet som den ovan (#6) och svarta byxor till. Kan inte bestämma mig! Här hittar ni iaf några favoriter som jag hittat på nätet!

________________________________

New Year’s Eve is around the corner and it is time to start thinking about what to wear and not leave it until the last minute like I always do. This year I think I wanna wear a navy blue suit (#5) instead of black. Or a dark green blazer in velvet as the one above (#6) and black pants. Can’t decide! Here you’ll find a few favorites that I found online!

2 Responses to “GET READY FOR NEW YEAR’S EVE”

 1. Jonathan Spett on

  Din blogg är en enorm inspiration för en 17årig kille som mig, bloggen har fått mig att bli mer öppen med att klä mig i det jag tycker är snyggt och verkligen våga bryta normen igenom att handla utifrån vad jag vill ha på mig och inte bry mig vare sig det är ett plagg jag inte förväntas ha på mig eller om står dam eller herr på prislappen. Fortsätt med det du gör och fortsätt att leverera din personliga stil, det är det jag och säkert många andra älskar med din blogg / Jonathan Spett

  Reply
  • julianh on

   Hej Jonathan!
   Tusen tack för de fina orden.
   Du förstår inte hur glad du gör mig nu!
   Det är exakt så jag vill att unga killar ska tänka. Du är GRYM! Fortsätt så :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)