16:33 | December 23, 2014

THROWBACK – OUTFITS

julianh2014_lookback1Året börjar lida mot sitt slut och en sak som jag tycker är riktigt kul är att titta tillbaka på hur man har sett ut under hela året. Här har jag samlat några outfits från Januari till April. Det finns vissa looks som jag tittar på nu bara några månader senare och förstår inte riktigt hur jag tänkte när jag satte på mig det, haha. Men det är väl så det är, man utvecklas ju lite varje dag både stilmässigt och som person.

___________________________

The year is coming to an end and one thing that I really enjoy is looking back at how it has been during the whole year. Here I’ve picked out some outfits from January to April. There are some looks that I see know and don’t really understand just a months later, haha. But that’s how it is I guess, you develop a little bit every day, both in sense of style and personality.

Leave a Reply

  • (will not be published)