16:04 | December 25, 2014

THAT CAMEL COAT

JulianH_camel2JulianH-camel1JulianH_camel4Julianh_camel3Photos by Christian Fang

Coat – River Island // Knit top – Mouli // Jeans – Mouli // Boots – Scarosso // Sunnies – Ray Ban // Watch – Marc by Marc Jacobs // Ring – ALL_BLUES

Hola! Hoppas att ni alla har överlevt julen, är mätta och belåtna och har haft det riktigt mysigt med era nära och kära. Jag har en toppen julafton och nu ser jag fram emot nyårsafton om mindre än en vecka. Kan vi prata lite om den här rocken? Hur snygg? Det var kärlek vid första ögonkastet. Hade letat efter den perfekta lite oversize camel rocken så länge och tack vare River Island så är den äntligen min. Lycka!

__________________________

Hola! Hope you all have survived Christmas, full and satisfied and that you’ve had it really cozy with your loved ones. I had a great Christmas and now I’m looking forward to New Year’s Eve in less than a week. Can we talk a little bit about this coat? How perfect? It was love at first sight. I’ve been looking for the perfect oversize camel coat for such a long time and thanks to River Island it is finally mine. Happiness!

4 Responses to “THAT CAMEL COAT”

Leave a Reply

  • (will not be published)