19:58 | December 27, 2014

TAKE ME BACK

julianh_marocko29julianh_marocko27julianh_marocko26Untitled-2julianh_marocko35julianh_marocko30Hej lördag! Här får ni några osedda bilder från Marocko. Det är svinkallt i Stockholm nu. Tog en promenad tidigare idag och när jag kom hem hade knappt någon känsel kvar i kroppen. Blir så sugen på sol och värme när jag tittar på de här bilderna. Vilken tur att jag precis har bokat en biljett till mamma i Miami om mindre än 2 veckor :) Det ska bli sååå skönt! Nu måste jag springa. Ikväll blir det 80/90 tals överraskningsfest och jag ser ut som Will Smith i Fresh Prince of Bel Air, haha.

_________________________________

Hi Saturday! Here you have some unseen pictures from Morocco. It’s freezing in Stockholm now. Took a walk earlier today and when I got home I had hardly any feeling left in my body. I just wanna go back to the sun when I look at these pictures. Well, how lucky I’ve just booked a ticket to my mom in Miami in less than 2 weeks :) It’s gonna be so nice! Now I have to run. I’m going to a 80/90’s surprise party tonight and I look like Will Smith in The Fresh Prince of Bel Air, haha.

One Response to “TAKE ME BACK”

Leave a Reply

  • (will not be published)