20:32 | December 29, 2014

LATELY ON INSTAGRAM°

JulianH_insta1Hola! Årets sista måndag idag. Så sjukt! Bara två dagar kvar till nyårsafton. Här har ni lite bilder från de senaste veckorna på min instagram (om ni inte redan följer mig så kan ni göra det HÄR). Har sprungit runt på stan med min kompis Fang och köpt lite grejer inför nyårs festen på onsdag. Så taggad! Vi ska fira in det nya året på Clarion Sign Hotel med en stor middag och fest för alla våra vänner som min böna Angelica och Sabri håller i. Det ska bli riktigt kul! Hur ska ni fira nyårsafton?

______________________

Hola! The last Monday of the year today. So sick! Only two days left to New Year’s Eve. Here you have some pictures from the last few weeks on my instagram (if you don’t already follow me, you can do it HERE). Have been running around town with my friend Fang and buying some stuff for New Years celebration on Wednesday. So excited! We will celebrate at Clarion Sign Hotel with a big dinner and party for all of our friends. It’s gonna be really fun! How will you celebrate New Year’s Eve?

Leave a Reply

  • (will not be published)