9:20 | January 9, 2015

VACATION ESSENTIALS

VacationShop –>  1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10 . HERE // 11. HERE // 12. HERE 

Här har ni lite online tips på accessoarer man alltid behöver ha med sig på sol semestern. Det är ju så många som flyr till varmare breddgrader nu under vinterhalvåret, så tänkte att kan vara bra med lite hjälp. Jag har själv klickat hem necessären #8 (min gamla var så sliten efter alla resor de senaste åren), några ansiktsprodukter från Recipe for Men #9 som är mina absolut favoriter och ett par pilot Ray Ban #7 precis innan jag åkte till Marocko för några veckor sedan.

______________________________

Here you have some online tips on accessories you always need to have with you on your vacation. There are so many who flee to warmer climes now during the winter months, so I thought that it might be good with a little help. I’ve ordered the toilet bag #8 (my old one was so tired after all the trips the past few years), some facial products from Recipe for Men #9 which are my absolute favorites, and a pair of aviator Ray Ban #7 just before I went to Morocco a few weeks ago.

Leave a Reply

  • (will not be published)