15:20 | January 10, 2015

AMERICAN JACKET

Julianh_lxls3Julianh_lxls1Julianh_lxls2Photos by Christian Fang

Jacket – Lxls (HERE) // Hoodie – Notion 1.3 (HERE) // Top – Weekday // Pants – Lindex (old) // Sunglasses – Ray Ban 

Go’morgon lördag! Say hello to my new love. Den perfekta unisex-jackan från Lxls som ni hittar här. Klockan är 9.30 här nu och jag har precis vaknat, sitter och dricker färskpressad apelsinjuice på balkongen och njuter av utsikten (bilder kommer). Landade i Miami i torsdags och åkte ner till Key West med familjen igår för att spendera helgen här, äta god mat och mysa. Nu, frulle vid poolen.

_____________________________

Good mornin’ Saturday! Say hello to my new love. This perfect unisex jacket from Lxls which you can find here. The time is 9:30 here now and I just woke up, sitting and drinking freshly squeezed orange juice on the balcony and enjoying the view (pictures coming). Landed in Miami Thursday night and went to Key West with the whole family yesterday to spend the weekend here, eat good food and have good time. Now, breakfast by the pool.

5 Responses to “AMERICAN JACKET”

  1. Elin on

    Hej! Jag undrar bara var du fixar dina bilder så att de blir så himla fina? Och hur gör du när du fotar i motljus, som i det tidigare inlägget, och får ljuset så fint? Älskar din blogg, kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)