21:15 | January 26, 2015

AFTERNOON TEA

Julianh_teatox2Julianh_teatox5Julianh_teatox1DSC_7101Tea-tox at Hotel Diplomat 

Första dagen på modeveckan lider mot sitt slut och vi har hunnit med en hel del så börjar känna mig ganska trött nu, men kul har det varit. Efter första visningen hade vi en super mysig “afternoon tea-tox” stund tillsammans med Zalando och tjejerna från Presskontakterna som vi samarbetar med under de här dagarna. Här får ni en liten glimt av dagens outfit också, ni får bättre bilder på outfitten imorgon. Stay tuned.

__________________________

First day of Fashion Week is about to end and we’ve seen a lot so shows so I’m feeling quite tired now, but it’s been very fun. After the first show we had a super cozy “afternoon tea-fox ‘time with Zalando and the girls from Presskontakterna who we have a collaboration with during these days. Here you get a small glimpse of today’s outfit too, I’ll show you better pictures of the outfit tomorrow. Stay tuned.

2 Responses to “AFTERNOON TEA”

Leave a Reply

  • (will not be published)