14:32 | January 28, 2015

GIVEASHIT – DAY 2

Julianh_fw1Julianh_fw3Julianh_fw4Julianh_fw2Mexx vest // Army of me knit (HERE) // H&M pants // Adidas sneakers (HERE) // Givenchy scarf (HERE) // Zign bagpack (HERE)

Andra dagen på modeveckan valde jag en mycket bekvämare och varmare look och allt förutom västen och byxorna hittade jag återigen på Zalando. Koftan är magisk. En riktig myskofta som man kan ha till allt. Nu ska vi spela in sista delen av en grej vi har jobbat med under modeveckan som ni kommer få se snart :)

_______________________

The second day of fashion week I chose a much more comfortable and warmer look and everything except the vest and pants are from Zalando. The knitted sweater is awesome. A perfect sweater that works with everything. Now we will record the last part of a thing we have been working with during fashion week and you will see it soon :) 

4 Responses to “GIVEASHIT – DAY 2”

  1. robin on

    damn mannen! jag trodde jag hade fett bra med swag men denna outfiten slår allt! du jag vill ha den västen har kollat överallt på nätet men hittar den inte! vet du vad jag kan få tag på den eller vet du nån som kan! och dom paintsen vill jag också ha! hittar dom inte på hm heller :/ mvh robin

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)