10:44 | February 3, 2015

MIAMI SNAPSHOTS #TB

_MH11406Julianh_miami1Julianhmiami2JulianhmiamibeachThrowback to Miami Jan 15 

Go’morgon vänner! Bjuder på några osedda bilder från Miami medan jag dricker mitt morgon te och tittar ut på snökaoset utanför mitt fönster. Längtar redan tillbaka till värmen! Idag ska jag förbi posten och hämta ut massa paket med nya kläder som jag klickat hem, samt hinna fota och sen springa vidare på ett möte. Kanske till och med boka tatueringstid. Är riktigt sugen på att tatuera mig igen, minst 3 till vill jag göra. Catch ya later.

_______________________

Go’morgon friends! Here are some unseen pictures from Miami while I drink my morning tea and look out at the snow chaos outside my window. Wanna go back to this already! Today I’ll go by the post office to pick some packages with new clothes I’ve bought, as well as shoot my outfit and then run to a meeting. Maybe even book a tattoo appointment. I’m really thinking about getting more tattoos, at least 3 more. Catch ya later.

2 Responses to “MIAMI SNAPSHOTS #TB”

Leave a Reply

  • (will not be published)