21:38 | February 3, 2015

STREET STYLE

Julian-Hernandez-1Julian-Hernandez-3Photos by Linn Hansson <– Click! | Find all info about where to get this look HERE

Två street style bilder som bästa Linn tog på mig första dagen på modeveckan. Den här tjejen är så begåvad alltså. Hennes blogg är en av de finaste bloggarna jag vet. Ni måste gå in och läsa den! Förresten, har fortfarande inte hittat mitt andra minneskort med nästan alla bilder från modeveckan. Så sjukt hur det bara kunde försvinna. Hade så många backstage bilder och snapshots från visningarna och utanför som ville visa er. Fan! :(

__________________________

Two street style pictures that the best Linn took the first day of fashion week. This girl is so talented. Her blog is one of the most beautiful blogs I know. You guys should check it out! By the way, still haven’t found my other memory card with almost all the pictures from fashion week in it. So sad how it just could disappeared. Had so many backstage pictures and snapshots from the shows and outside that wanted to show you :( 

4 Responses to “STREET STYLE”

  1. Liiiiinn on

    Finaaaa<3 åh jag blir ju så glad, om du bara förstod hur begåvad du är, alltså! + BIG LIKE på nya håret, sååååå fint och coolt och allt, japp som jag sagt innan lätt coolaste människan jag vet! hihi puuuss

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)