16:30 | February 10, 2015

ZALANDO WALK-IN CLOSET #FWSTOCKHOLM – THE MOVIE

Stockholm’s fashion week by Zalando

Här kommer resultatet på det vi spelade in under modeveckan för Zalando. Här får ni en inblick på vår Zalando walk-in closet på Hotel Diplomat som var magisk, lite från visningarna och streetstyle. Det var riktigt kul att få göra detta tillsammans med Zalando. Den fullständiga videon med alla oss fyra kan ni se HÄR.

________________________

Here is the result of what we recorded during fashion week for Zalando. Here you get an insight on our Zalando walk-in closet at Hotel Diplomat that was super nice, a bit from the shows and some street style. It was really fun to do this together with Zalando. Yor can the full video with all four of us HERE.

One Response to “ZALANDO WALK-IN CLOSET #FWSTOCKHOLM – THE MOVIE”

Leave a Reply

  • (will not be published)