16:37 | February 17, 2015

XXIII

Julianh-red2Julianh-red1Julianh-red4BLK DNM jacket // Karl Kani sweatshirt // Givenchy scarf // Weekday jeans // Ray Ban sunglasses

Hej vänner, ni ville väl se lite färg va? Hehe.. Klickade hem den här tröjan från Zalando för någon vecka sedan och hade helt glömt bort att använda den. Som ni ser så är håret mycket ljusare också och jag fullkomligt älskar det! Var hos bästa Rodi på Creative Headz på Odengatan 75 igår så blekte vi det ännu en gång för att få den här vita/gråa askiga färgen den här gången. Nu får jag tvätta det med silver schampoo och använda inpackning två gånger i veckan så färgen håller i sig några veckor.

_______________________

Hello friends, you wanted to see some color right? Hehe.. Bought this sweatshirt from Zalando a few week ago and had completely forgotten to use it. As you can see, my hair is much lighter too and I absolutely love it! Went to Rodi at Creative Headz on Odengatan 75 yesterday and bleached it once again to get this white/gray color this time. Now I really have to take care of it right with silver shampoo and conditioner so the color lasts a few weeks. 

One Response to “XXIII”

Leave a Reply

  • (will not be published)