19:57 | February 18, 2015

#RIDENIM

Julianh-ridenim1Julianh_ridenim4Julianh_ridenim2Julianh_ridenim3RI Denim workshop 

Började dagen med denim workshop hos River Island imorse. Det bjöds på frukost och massa jeans-snack, men det bästa var att under den här helgen och nästa helg så kan man designa om ett par jeans man har köpt i butiken helt gratis. Efter att ha provat 5 olika modeller valde jag ett par ljusblåa super skinny (de jag håller i på sista bilden) som lämnade där för att “pimpa” de lite med det här rutiga tyget som jag tyckte var så snyggt och slitas lite överallt. Kommer bli skitnyggt :) Visar de nästa vecka.

_______________________

Started the day with a denim workshop at River Island this morning. We had breakfast and lots of denim-talk, but the best part was that during this weekend and next weekend you can customise a pair of jeans you’ve purchased in the store for free. After trying 5 different models, I chose a pair of light blue super skinny (the ones I’m holding in the last picture) that I left in the store for some changes with this plaid fabric that I liked and ripped them a little bit. I think they’re gonna look cool :)

Leave a Reply

  • (will not be published)