11:10 | February 20, 2015

FRIDAY SHOPPING

Outfit-InspirationShop –> River Island jacket HERE // Samsøe Samsøe turtleneck HERE // Asos sunglasses HERE // Asos trousers HERE // Tiger of Sweden blazer HERE // Asos bag HERE // Tiger of Sweden sneakers HERE // SDLR belt HERE 

FREDAG och jag är sjukt shopping-sugen. Tänk er den här looken en solig vårdag?! Längtar. Vi får hoppas att man kan gå runt så här om en månad. Kavajen från Tiger är en stor favorit. Funderar på att klicka hem hela kostymen med matchande byxor till. Happy Friday!

_________________________

Friday and I wanna go shopping. Imagine this look on a sunny spring day?! Can’t wait. Let’s hope that we can walk around like this in a month. The blazer from Tiger is absolutely my favorite. I’m thinking about buying the whole suit with matching pants as well. Happy Friday y’all! 

Leave a Reply

  • (will not be published)