18:33 | February 26, 2015

NEW IN – GREY NIKE ROSHERUN

Julianh_nikerosherunFind them HERE


Hämtade ut dessa sköningar på posten idag och tog med dem på en runda direkt. Tröttnar aldrig på Nike RosheRun. Känns som att man inte har några skor på sig, plus att de är så snygga och stilrena. Perfect nu till våren! Hela outfitten får ni imorgon. Dags att byta om och springa iväg på middag med några vänner.

____________________

Got these in the mail today and took them on a tour directly. I never get tired of Nike RosheRun. Feels like you don’t have any shoes on and they’re so stylish and classy. Perfect for spring! I’ll show you the whole outfit tomorrow. Time to change and run off to a dinner with some friends.

2 Responses to “NEW IN – GREY NIKE ROSHERUN”

Leave a Reply

  • (will not be published)