14:56 | March 18, 2015

SMART GUY

JulianH_Camel1JulianH_Camel4JulianH_Camel6JulianH_Camel3JulianH_Camel5Photos by Christian Fang 

River Island coat // BLK DNM leather jacket // Eton shirt // The Tailoring Club pants // Adidas Stan Smith sneakers // Smarteyes glasses // Zara scarf 


Jacka på jacka. Det funkar hur bra som helst nu i början på våren när solen är ute och man vill ut i bara skinnjacka men det är egentligen lite för kallt för det. Då kan man bara slänga en rock eller tunnare jacka över! Ska snart sätta igång och styla några outfits inför en plåtning imorgon för en mode bok som jag kommer vara med i :) Kul va?! Berättar mer sen. Förresten vad tycker om mina nya glasögon? Visst ser jag smart ut, hehe. See ya later.

_______________________

Jacket on jacket. It works just fine now in the early spring when the sun is out and you wanna go out in only a leather jacket but it’s still a bit too cold for that. Then you can just throw a coat or thinner jacket on! Soon it’s time to style some outfits for a photo shoot tomorrow for a fashion book that I will be featured in :) Nice huh?! Tell you more later. Btw, what do you think about my new glasses? Do I look like a smart guy? haha see ya!

2 Responses to “SMART GUY”

Leave a Reply

  • (will not be published)