11:16 | March 23, 2015

#TB #FWSTOCKHOLM

JulianH_fwstockholm4JulianH_fwstockholm11JulianH_fwstockholm8JulianH_fwstockholm7JulianH_fwstockholm3JulianH_fwstockholm9JulianH_fwstockholm10JulianH_fwstockholm12JulianH_fwstockholm1JulianH_fwstockholm2JulianH_fwstockholm5JulianH_fwstockholm6Stockholm’s Fashion Week Januari 2015


Hello måndag! Bjuder på lite random bilder från Stockholms modevecka i Januari som jag inte hade visat än. Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade tappat bort mitt minneskort med alla bilder från modeveckan? Jag hittade det två månader senare i en jackficka, haha. Måste ha bättre koll på mina saker. Nu ska jag göra mig i ordning och springa iväg på ett lunchmöte. Hörs sen.

__________________

Hello Monday! Here you have some random pictures from Stockholm’s fashion week in Januari that I had not post yet. Do you remember that I wrote that I had lost my memory card with all the pictures from fashion week? I found it two months later in one of my jackets, haha. Now I have to get ready and go to a lunch meeting. See ya later.

2 Responses to “#TB #FWSTOCKHOLM”

Leave a Reply

  • (will not be published)