16:33 | March 26, 2015

IT’S A BLUE KIND OF DAY

JulianH_bluedenim5JulianH_bluedenim3JulianH_bluedenim7JulianH_bluedenim4JulianH_bluedenim2Photos by Christian Fang

H&M jean jacket // Lindex shirt // Asos pants HERE // Zara sweater // Zara slip on shoes // Gents Timepieces watch HERE // Ray Ban sunglasses


Blue denim in my heart! Stiligt och somrigt. Men, känner ni igen killen på bilderna? Haha.. vad tycker ni om nya look? Var hos Rodi på Creative Headz igår för att fixa håret i vanlig ordning och på plats bestämde jag mig för att bleka ögonbrynen, mustaschen och det lilla skägget jag har. Fick lite panik först när jag såg mig själv i spegeln, men nu börjar jag vänja mig. Så kul att testa något nytt och leka med sitt utseende.

_____________________

Blue denim in my heart! Stylish and summery. But, do you recognize the guy in the pictures? Haha .. what do you think of my new look? Went to Rodi at Creative Headz yesterday to fix my hair as usual and right there I decided to bleach my eyebrows, mustache and the little beard I have. Got a little panicked at first when I saw myself in the mirror, but now I’m starting to get used to it. So much fun to try new looks.

8 Responses to “IT’S A BLUE KIND OF DAY”

  1. Oliver Lund on

    Zup J, stort fan som följer både instagram och bloggen när man får tid över. tänkte kolla en snabb fråga med hur lång du är? jag är själv shawty och har problem med byxor (speciellt dress pants) och därför gillar jag dessa som är cropped från asos som tyvärr bara har en storlek kvar men fundera på att hugga till och sen kanske klippa eller sy upp dem själv.

    tack på förhand
    btw, kolla gärna min insta @oliwerlion

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)