19:21 | March 28, 2015

SATURDAY°

Julianh_ramibday4Julianh_ramibday2Julianh_ramibday1Julianh_ramibday3Snapshots from today celebrating Rami’s birthday


Först och främst vill jag säga GRATTIS till Alexandra, Fanny och Rami som har fyllt år. Så kul att vi alla fyller år en efter en så man kan fira flera dagar i sträck. Igår fick Fanny en överraskningsfest av sin kille och vi var några stycken som var där och överraskade henne, sen gick vi ut och dansade hela natten lång. Idag blev det brunch och bowling för Rami, och imorgon är det min tur och det ska vi fira allihopa tillsammans först på bloppisen (glöm inte att komma tilll Öregrundsgatan 3 på Gärdet imorgon mellan 11-15) och sen ska vi vidare och äta middag. Det får bli en enkel födelsedag för mig i år! Ses på bloppisen imorgon :)

____________________

First of all I wanna say Happy Birthday to Alexandra, Fanny and Rami. So nice that we all have our birthdays one after the other so we can celebrate for days. Yesterday I went to Fanny’s surprise party that her boyfriend planned for her and after we went out and danced all night long. Today we had brunch and bowling for Rami, and tomorrow it’s my turn and we’re all gonna celebrate together with you guys at our “closet clean out” (don’t forget to come to Öregrundsgatan 3 Gärdet tomorrow between 11-15) and after that we’re gonna have dinner. It’ll be a simple birthday for me this year! See you tomorrow :)

One Response to “SATURDAY°”

  1. fabienne on

    ohhhh i wish i could come, i really do! so much fun to see you are all so close friends and not only working together. guess fanny missed ramis bday brunch today because she partied a bit to hard yesterday? lol
    you guys are all awesome!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)