14:28 | April 15, 2015

BLACK ON BLACK ON BLACK

7_MG_6317 - Photo by Fabian Wester2_MG_6255 - Photo by Fabian Wester1_MG_6222 - Photo by Fabian Wester4_MG_6273 - Photo by Fabian WesterJulianH_byFabianWester5_MG_6286 - Photo by Fabian Wester8_MG_6326 - Photo by Fabian Wester9_MG_6367 - Photo by Fabian WesterPhotos by Fabian Wester

Samsøe Samsøe suede jacket //Asos shirt HERE // Lager 157 jeans // Zign shoes HERE // Ray Ban sunglasses HERE // ALL_BLUES bangles HERE // Marc by Marc Jacobs watch


All black errrrrthin’. Fabian är så grym! Vi drog ut spontant och fotade förra veckan och hittade det här coola stället som passade perfekt till den här helsvarta looken. En hel svart outfit som funkar även nu i vår och sommar när ska man ut på middag eller ut och dansa på kvällen.

______________________

All black errrrrthin’. Fabian is so talented! We went out spontaneously and to these photos last week and found this cool place that fitted perfectly with this all-black look. An all-black outfit that works even now in spring and summer when you’re going out to dinner or dancing at night. 

9 Responses to “BLACK ON BLACK ON BLACK”

  1. Estelle on

    Sååå himla snyggt. Vill bara säga att jag letat efter en bra modeblogg för killar i FLERA ÅR. inte hittat en enda jag gillat förrän jag hittade dig. Alltid snygga kläder och bajsbra kvalitet på bilderna. Keep up the good work, din blogg är en pärla!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)