17:22 | April 17, 2015

BERLIN

JulianH_berlin8JulianH_berlin6JulianH_berlin9JulianH_berlin1JulianH_berlin10JulianH_berlin3JulianH_berlin7JulianH_berlin5JulianH_berlin2JulianH_berlin4Berlin snapshots – Jacket HERE // Shorts – HERE


Nu är man tillbaks i Stockholm igen och dagen har bestått av möten och kvalitetstid med Olivia och Fang. Här kommer några snapshots och behind the scenes från mina 46 timmar i Berlin. Plåtningen gick hur bra som helst och vädret kunde inte ha varit bättre! Vill redan tillbaks. Älskar verkligen Berlin. Tusen tack till Zalando teamet för en super trevlig resa!

________________________

Now I’m back in Stockholm and the day has consisted of meetings and quality time with Olivia and Fang. Here are some snapshots and behind the scenes from my 46 hours in Berlin. The photo shoot went well and the weather couldn’t have been better! I wanna go back already. I really love Berlin. Thanks to the Zalando team for a super nice trip!

2 Responses to “BERLIN”

Leave a Reply

  • (will not be published)