17:12 | April 23, 2015

PRESS DAY

JulianH_pressday7Checking out Junkyards AW15 collection at Agency VJulianH_pressday8Love at first sight with these sunglasses from MykitaJulianH_pressday3Nice sneakers from ThornhammarJulianH_pressday6Suits & shoes from Hugo Boss AW15.. I want it all!JulianH_pressday4This amazing suit from Oscar Jacobsson thoughJulianH_pressday2Ray Ban AW15 at Spoilconcept JulianH_pressday9More nice shoes for fall at AWBJulianH_pressday1 Omega watchPress Day snapshots 


Hej på er! Här har ni lite snapshots från pressvisningarna jag har hunnit med under press-veckan som drog ingång i tisdags. Alltid lika kul att få känna och testa det som kommer till nästa säsong ett halvår innan, hehe. Har varit ute hela dagen och fixat ärenden på stan, gått på några pressvisningar och varit och blekt skägget och mustaschen igen hos min frisör Rodi på Creative Headz. Bilder kommer!

Ikväll håller jag i ett litet event för bara några få vänner på en av Creative Headz salongerna där det kommer bjudas på lite mat och goda drinkar samt att mina vänner får fixa håret och bli snygga inför helgen. Kameran hänger med! Men nu är det bråttom här.. See ya.

_____________________

Hello there! Here you have some snapshots from the press shows I’ve been to during the press-week that started this Tuesday. Always fun to get to feel and try everything that’s coming out next season half a year before, hehe. I’ve been out all day and doing errands around town and went by my hairdresser Rodi at Creative Headz to bleach my mustach again. Pictures coming soon!

Tonight, I’m hosting a small event for a few friends at one of Creative Headz’s salons where there is gonna be some food, good drinks and my friends get to do their hair and look fly for the weekend. I’m taking my camera with me for sure! But now I have to run.. See ya.

Leave a Reply

  • (will not be published)