16:07 | April 27, 2015

J.H.

JulianH_ttc8JulianH_ttc1JulianH_ttc5JulianH_ttc4JulianH_ttc2JulianH_ttc3JulianH_ttc7JulianH_ttc6Photos by Oscar Jettman

The Tailoring Club at Brothers blazer HERE // The Tailoring Club at Brothers shirt HERE // Asos jeans HERE // Zign shoes HERE // The Tailoring Club tie HERE // The Tailoring Club scarf // Rizzo bag // EoE sunglasses


Var förbi Brothers på Drottninggatan förra veckan och kom därifrån med nästan en hel outfit, haha. Men hur snygg är min nya väska från Rizzo med mina initialer?! :) Har precis kommit till kontoret och nästan hela gänget (Lisa, Janni, Alexandra och Rami) är här och slår varandra för få roliga snapchats videos. Kaos! Glöm inte att ni kan följa mig där också @mrjulls. Nu ska jag försöka få lite jobb gjort innan det blir dags för whiskey provning och middag med Fang och Lisa.

___________________

Went to Brothers at Drottninggatan last week and bought almost an entire outfit, haha. Now I’m at the office and almost the whole gang is here and beating each other to get funny snapchat videos. Chaos! Don’t forget that you can follow me there too @mrjulls. Now I’m gonna try to get some work done before it’s time for whiskey tasting and dinner with Fang and Lisa.

One Response to “J.H.”

Leave a Reply

  • (will not be published)