13:55 | May 11, 2015

READY FOR THE NIGHT

JulianH_nellypoolparty_outfit1JulianH_nellypoolparty_outfit2JulianH_nellypoolparty_outfit3Lee Jeans jacket HERE // Samsøe Samsøe shirt HERE // Asos skinny fit trousers HERE // Birkenstock sandals HERE // WOS sunglasses HERE 


Här får ni min outfit för kvällen på Ibiza i fredags. Valde att köra på en rätt avslappnad och somrig black & white look och istället för loafers eller sneakers som jag hade tänkt från början hade jag på mig ett par vita Birkenstock som är hur sköna som helst och kommer användas flitigt i sommar.

_____________________

Here you have my outfit for the evening in Ibiza last Friday. Chose a pretty relaxed and summery black & white look and instead of loafers or sneakers as I had originally thought I wore a pair of white Birkenstock which are super comfortable and will be used a lot this summer.

Leave a Reply

  • (will not be published)