14:52 | May 12, 2015

– NEW IN –

JulianH_NELLYShop –> 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE 


Hej kompisar! Ville visa lite tydligare vad jag hade med mig i min weekendbag till NellyPoolParty i helgen. Hade med mig lite andra kläder också men detta är vad jag hade beställt från just NLYMAN några veckor innan resa. Hann såklart inte ha på mig allt eftersom vi bara var där i 24 timmar, haha.. men jag är sämst på att packa så hellre tar jag med mig för mycket än för lite. Ni hittar direktlänkarna till varje plagg ovan!

___________________

Hello friends! Wanted to show what I had with me in my weekend bag to NellyPoolParty this weekend. Had  some other clothes too but this is what I ordered from NLYMAN a few weeks before the trip. I obviously couldn’t wear everything because  we were there only 24 hours, haha… but I’m worst at packing so I rather have too much than too little. You’ll find direct links to each garment above!

Leave a Reply

  • (will not be published)