19:39 | May 16, 2015

ABOUT A WEEK AGO, WEEK AGO

JulianH_nellypoolparty_dinner3_Y8B9648JulianH_nellypoolparty_drinks_Y8B9211JulianH_nellypoolparty_dinner4RamiHanna_NellyPoolParty24RamiHanna_NellyPoolParty26Drinks & good music on the rooftop


Här kommer de sista bilderna från Ibiza. Solnedgången, musiken, drinkarna, utsikten, alla vänner.. ja allt var bara magiskt! Och om ni vill se ännu mer från den här fantastiska resan så tycker jag att ni ska gå in HÄR och titta filmerna :)

_________________

Here are the last pictures from Ibiza. The sunset, the music, the drinks, the view, all the people… well yeah everything was just magical! And if you want to see more of this amazing 24h trip you should go in HERE and watch the movies :)

2 Responses to “ABOUT A WEEK AGO, WEEK AGO”

Leave a Reply

  • (will not be published)