20:44 | May 18, 2015

LUNES

JulianH_tisdag1JulianH_tisdag5JulianH_tisdag3JulianH_tisdag4JulianH_tisdag6Lee jeans jacket HERE // H&M top // H&M trousers // Gram shoes HERE // Le Specs sunglasses HERE // Daniel Wellington watch // H&M hat // HOPE scarf 


Hej på er! Hur mycket suger inte vädret i Stockholm just nu? Spöregn och 6 – 10 grader. Inte ok! Vill bara åka bort till värmen igen. Såg här såg jag iaf ut idag. Har känt mig lite tråkig på senaste tiden när det kommer till mina klädval. Det känns som att jag alltid ser likadan ut och det hatar jag. Man utvecklas ju hela tiden och det gör ens stil också men just nu känner jag mig bara tråkig och det måste bli ändring på!

____________________

Hello there! The weather in Stockholm really sucks right now! Rain and 6 – 10 degrees. Not ok! Just wanna go away somewhere els again. Anyway, this is what I wore today. I’ve been feeling a little boring lately when it comes to my styling choices. It feels like I always look the same and I hate it. But i promise, that’s about to change!

2 Responses to “LUNES”

  1. Estelle on

    Jag tycker alltid du håller toppklass! Sen så kan man inte alltid vara 100% nöjd men huvudsaken är att fortsätta leverera ändå. Kreativiteten brukar ju ha samma spår som vädret också, haha… iaf, det jag ville ha sagt är att du är grym!! Ingen anledning att klanka ner på dig själv alls. Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)