17:45 | May 24, 2015

SURF TRIP COMING SOON

BildDSC_0307-copyBild20Beautiful Biarritz


För mig är det viktigt att alltid ha saker att se fram emot, och detta har jag gått och tänkt på sedan jag var och surfade i Marocko förra året. Kände direkt att det här var någonting som jag ville göra igen och om 10 dagar är det äntligen dags att möta vågorna igen, och den här gången i Biarritz med Surfakademin. Det kommer bli magiskt och jag är så taggad på att surfa hela dagarna, äta god mat, njuta av solen och värmen och bara vara några dagar.

____________________

For me it’s really important to always have things to look forward to, and I’ve been thinking about this since my last surf trip to Morocco last year. I knew immediately that this was something I wanted to do again and in 10 days it is finally time to face the waves again, and this time in Biarritz with Surfakademin. It’s gonna be fantastic and I’m so excited to surf all day, eat good food, enjoy the heat and the sun and just relax for a couple of days.

2 Responses to “SURF TRIP COMING SOON”

  1. Elin on

    Hej Lisa!! Först och främst, tack för en bra blogg! Gud va härligt med Biarritz! Surfar själv och har gjort i flera år! Jag hade verkligen uppskattat ifall vi får se lite riktiga surfbilder denna gången, kanske film?! Alltså in action. Tycker det är så tråkigt att det oftast (inte alltid) när det gäller tjejer som surfar så läggs fokus på en snygg baddräkt och en strandbild med brädan under armen. Har sett detta den senaste tiden på flera bloggar, det är så missvisande. Surf handlar inte om att stå och vara snygg på stranden utan om att ha kul och njuta i havet!! Oavsett hur håret ligger. Känns som om du om
    Någon kan förmedla det. Hoppas!! Kram!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)