12:30 | May 29, 2015

ZALANDO #TOPOFTHEBLOGS

Campaign video for Zalando Top of the Blogs


Som ni säkert kommer ihåg förra gången jag var i Berlin så gjorde jag en plåtning för Zalando tillsammans med tre andra bloggare från Skandinavien. Vi hade så kul och jag är så tacksam för att jag fick göra detta! Här har ni en kort behind the scene video och hela kampanjen med bilder, tips och en intervju med mig hittar ni HÄR. Ta en titt vetta.

__________________

As you probably remember, the last time I was in Berlin I did a photoshoot for Zalando along with three other bloggers from Scandinavia. We had so much fun and I’m so grateful for being a part of this! Here you have a short behind the scene video, and you’ll find the entire campaign with pictures and an interview with me HERE. Take a look! 

Leave a Reply

  • (will not be published)