13:05 | June 2, 2015

SUMMER TIME

JulianH_shortsforthesummerShop –> 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE 

Äntligen juni vilket betyder att sommarn är här (även fast vädret inte riktigt hänger med här i Stockholm än). Shorts är ett av mina favoritplagg under sommaren så nu är det dags att fylla på garderoben med nya. Här har jag samlat några av mina favoriter från Asos. Direktlänkarna hittar ni ovan som vanligt!

___________________

Finally June, which means that summer is here (even though the weather sucks in Stockholm right now). Shorts are one of my favorite pieces during summer so now it’s time to fill my closet with new ones. Here I have collected some of my favorites from Asos. You’ll find the direct links above as usual!

One Response to “SUMMER TIME”

Leave a Reply

  • (will not be published)