13:27 | June 24, 2015

LATELY ON INSTAGRAM

JulianH_insta

Hola amigos! Samlat de senaste bilderna från insta-flödet från både Biarritz och Paris ifall det är någon av er som har missat dem. Glöm inte att ni kan följa mig där också om ni vill (@mrjulls heter jag på instagram). Nu sitter jag på kontoret och försöker hålla mig vaken och få lite jobb gjort efter en rätt så jobbig natt med bara 3 timmar sömn. Ikväll blir det iaf middag med hela vår bloggportal och det ska jätte mysigt, sen blir det raka vägen hem till sängen. Need my beauty sleep.. höhö ;)

___________________

Hola amigos! I’ve collected the latest pictures from my insta-feed from both Biarritz and Paris if there are any of you who have missed them. Don’t forget that you can follow me there too if you want (@mrjulls is my name on instagram). Now I’m at the office and trying to stay awake and get some work done after a pretty rough night with only 3 hours of sleep. Tonight I have a dinner with our entire blog platform and it’s gonna be really nice, but after that I’m going straight to my bed. Need my beauty sleep.. hehe ;)

2 Responses to “LATELY ON INSTAGRAM”

Leave a Reply

  • (will not be published)