9:45 | June 27, 2015

#MYNIKONMOMENTS – PARIS

JulianH_mynikonmomentsSnapshots from Paris taken with my Nikon D5500


Har bara visat er två outfits från Paris än så länge så tänkte att det var dags för lite blandade snapshots därifrån också. Gick runt och fotade som en galning med min nya Nikon D5500 som jag berättade om här dagen och efter bara 48 timmar hade jag över 300 nya bilder på minneskortet. Life of a blogger!

________________

I’ve just shown you two outfits from Paris so far so I thought it was time for some mixed snapshots too. Walked around shooting like crazy with my new Nikon D5500 I told you about a few days ago and after only 48 hours I had over 300 new pictures on the memory card. Life of a blogger!

One Response to “#MYNIKONMOMENTS – PARIS”

Leave a Reply

  • (will not be published)