20:32 | June 28, 2015

FESTIVAL LOOK

JulianH_bravalla_outfit1JulianH_bravalla_outfit3JulianH_bravalla_outfit4JulianH_bravalla_outfit2Asos kimono HERE // H&M top (old) // Army of me jeans // Scarosso boots // All Saints hat // Wos sunglasses 


Har en grej för kimonos just nu, hehe. Den här spontan-köpte jag två dagar innan Bråvalla, med expressbud så att den skulle hinna komma fram i tid. Impulsköp deluxe men är sjukt nöjd med den! Direktlänken hittar ni ovan.

___________________

I have a thing for kimonos right now, hehe. This one I bought two days before Bråvalla, with express delivery to make sure that it would arrive on time. Spontaneous shopping it’s the best! You will find the direct link to it above.

5 Responses to “FESTIVAL LOOK”

  1. André Dahlgren on

    Hej Jullian, såå snygg all saints-hatt! har letat efter en liknande. vilken färg har du där? är det black eller bitter du har?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)