21:07 | June 30, 2015

WHEN THE SUN GOES DOWN

JulianH_biarrits_outfit1JulianH_biarritz_outfit2Whyred t-shirt // Asos pants HERE // Hudson shoes // Brothers scarf // Le Specs sunglasses HERE // All_blues bangle


En ganska enkel look men älskar de här byxorna som jag klickade hem från Asos för ett tag sedan. Dock är de lite för långa så måste gå med dem till skräddaren för att lägga upp dem lite, men den här gången fick det duga så här.

Idag har spenderat hela dagen i Borås på Nelly.com huvudkontoret och plåtat en grej som ni kommer få se på NLYman snart. Så kul att få göra detta tillsammans med Nelly och träffa alla som jobbar där! Tog lite behind the scenes bilder som ni får se imorgon, nu ska jag stoppa i mig lite mat och somna till Orange is the new Black.

__________________

A pretty simple look but love these pants as I bought from Asos a while. However, they are a bit too long so I need to take them to the tailor to put them up a bit, but this time it worked like this.

Today I’ve spent the whole day in Borås at the Nelly.com headquarters for a photoshoot that you will see on NLYman soon. So much fun to get to do this for Nelly and meet everyone who works there! Took some behind the scenes photos that I’ll show you tomorrow, now I some food and some sleep.

Leave a Reply

  • (will not be published)