17:45 | July 8, 2015

SNAPSHOTS FROM #BRÅVALLA15

JulianH_bravalla1JulianH_bravalla3JulianH_bravalla2JulianH_bravalla11JulianH_bravalla6JulianH_bravalla9JulianH_bravalla12JulianH_bravalla8JulianH_bravalla5JulianH_bravalla4Bråvalla 2015


Kollade igenom minneskortet och hittade lite snapshots från Bråvalla som jag inte hade lagt upp än. Vi åkte med Viktor och Samirs turnébuss från Stockholm till Bråvalla och festen började redan på bussen som ni ser på första bilden. Resten av dagen var magi, och att jag träffade så många av er där gjorde dagen ännu bättre! Nästa festival blir Way Out West i Göteborg den 13e Augusti. Min favorit festival.. gaaah! Jag längtar. Några av er som ska dit? 

_________________

I was looking through my memory card and found some snapshots from Bråvalla that I haven’t posted yet. We took Viktor and Samir’s tour bus from Stockholm to Bråvalla and the party started already on the bus as you can see at the first picture. The rest of the day was magic, and the fact that so many of you came up and said hi just made the day even better! The next festival will be Way Out West in Gothenburg on the 13th of August. My favorite festival .. gaaah! Can’t wait. Are you guys going? 

One Response to “SNAPSHOTS FROM #BRÅVALLA15”

Leave a Reply

  • (will not be published)