10:45 | July 11, 2015

PERFECT DAY

JulianH_haringeslott1 JulianH_haringeslott8 JulianH_haringeslott2 JulianH_haringeslott5 JulianH_haringeslott4 JulianH_haringeslott3 JulianH_haringeslott6 JulianH_haringeslott7Pool day at Häringe Slott


En sån här dag är exakt vad jag behöver just nu. Ni kommer väl ihåg Häringe Slott från förra sommaren va? Förra veckan åkte jag, Angelica och Fang dit för första gången i år, och lite senare kom Kenza och Shiva och joinade oss. Vi solade, badade, jag åt världens godaste räkmacka och vädret var 10 poäng! Bästa stället asså. Häringe.. ses snart igen ;) Trevlig helg på er bästa ni!

____________________

A day like this is exactly what I need right now. You guys remember Häringe Slott from last summer, right? Last week me, Angelica and Fang went there for the first time this year, and a bit later Kenza and Shiva came and joined us. We spend the whole day in the pool, I ate the best shrimp sandwich ever and the weather was 10 points! Häringe .. see you soon ;) Have a good weekend y’ll and take care!

One Response to “PERFECT DAY”

Leave a Reply

  • (will not be published)